Het team van Omy

“Hi, mijn naam is Anneke. Ik ben de eigenaar van kinderopvang Omy. Ik heb inmiddels al meer dan 13 jaar ervaring in de kinderopvang. Met deze ervaring weet ik heel goed wat wel en wat niet werkt.
Ik vind het belangrijk dat alle kinderen gezien worden in de groep en dat iedereen zich thuis voelt. Daar sta en zorg ik voor!”

“Voor mij is geen dag hetzelfde in de opvang.”

Priscilla

Hallo ik ben Priscilla Veenstra. Ik woon met mijn vriend in Groningen. Sinds 2014 ben ik werkzaam als pedagogische medewerker met heel veel
plezier.

Voor mij is geen dag is hetzelfde in de opvang.
Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling met gepaste activiteiten afgestemd op de behoefte van het kind.
Ik vind het heel belangrijk dat kinderen zich thuis voelen bij ons.

Mijn naam is Ella de Jong. Ik ben een spontane meid die het heerlijk vindt om met kinderen te werken. Ik ben 3 jaar werkzaam als pedagogisch medewerker en hiervoor heb ik jaren stage gelopen op verschillende kinderdagverblijven.

Ik vind ieder kind uniek en met elk kind krijg je echt een band. Kinderen kunnen voor van alles bij mij terecht, van even knuffelen tot het helpen van praktische zaken. Ook de band met ouders vind ik belangrijk. Ik ga graag met de kinderen naar buiten, laat hen vrij spelen, knutsel met hen, etc. Ik vind het leuk de kinderen hierin uit te dagen en steeds een
stapje moeilijker te gaan.

“Kinderen kunnen voor van alles bij mij terecht.”

Ella