Het team van Omy

“Hi, mijn naam is Anneke Wolters. Ik ben de eigenaar van kinderopvang Omy. Ik heb inmiddels al meer dan 13 jaar ervaring in de kinderopvang. Met deze ervaring weet ik heel goed wat wel en wat niet werkt.

Ik vind het belangrijk dat alle kinderen gezien worden in de groep en dat iedereen zich thuis voelt. Daar sta en zorg ik voor!”

“Voor mij is geen dag hetzelfde in de opvang.”

Angelique

Hallo!

Mijn naam is Angelique de Jong, ik ben 43 jaar en woonachtig in Leek. Hier woon ik samen met mijn 2 kinderen( meisje 14 jaar en jongen 11 jaar). Ook heb ik een lieve vriend en ben ik bonus moeder van 3 opgroeiende pubers.

Ik ben al 25 jaar werkzaam in de kinderopvang en heb meestal op de babygroep gestaan. Ik vind het verzorgende en ontwikkeling op een babygroep erg leuk, ze te stimuleren in het eigen kunnen als individu. Dit allemaal op een leuke manier en spelenderwijs. 

Mijn naam is Margreet Evers en ik ben 44 jaar en woon in de Wilp samen met mijn man en drie kinderen. ( 2 jongens van 11 en 8 jaar en een dochter van 7 jaar.) Ik ben zelf geboren in Enschede en bijna 12,5 jaar geleden verhuisd naar het hoge Noorden.

In Twente altijd werkzaam geweest in de kraamzorg en nog een paar jaar in de ouderenzorg. Sinds 2008 werkzaam in de kinderopvang. Ik heb toch gemerkt dat mijn hart toch ligt bij werken met kleine kinderen. Ieder kind is uniek en speciaal, daar geniet ik iedere dag van.
Mijn passie in het werken met kinderen is het zien groeien en ontwikkelen van de kinderen. Ik vind het fijn om te zorgen en geniet van elke dag en elke knuffel van de kinderen. Ik vind het super leuk om het team Omy te versterken.

Mijn naam is Ella de Jong. Ik ben een spontane meid die het heerlijk vindt om met kinderen te werken. Ik ben 3 jaar werkzaam als pedagogisch medewerker en hiervoor heb ik jaren stage gelopen op verschillende kinderdagverblijven.

Ik vind ieder kind uniek en met elk kind krijg je echt een band. Kinderen kunnen voor van alles bij mij terecht, van even knuffelen tot het helpen van praktische zaken. Ook de band met ouders vind ik belangrijk. Ik ga graag met de kinderen naar buiten, laat hen vrij spelen, knutsel met hen, etc. Ik vind het leuk de kinderen hierin uit te dagen en steeds een
stapje moeilijker te gaan.

“Kinderen kunnen voor van alles bij mij terecht.”

Ella